Site Loader

Over ons

Vanwege onze (kosten) efficiënte aanpak weten wij tal van bedrijven te ontzorgen van hun bedrijfsinrichting en zijn gespecialiseerd in het uitwerken en uitvoeren van bedrijfsinrichting. Zo ontwerpen, leveren en bouwen creatieve oplossingen voor kantoren en tandartspraktijken. Het is zeer belangrijk om uw personeel, klanten en patiënten in een representatief kantoor of praktijk te ontvangen omdat dit hét visitekaartje van uw bedrijf is. Om tevreden werknemers te behouden is het van belang om een frisse en gezonde werkomgeving te creëren. Wij ontzorgen u van dit gehele proces en denken graag met u mee.

Tandartspraktijken

Een schone en frisse praktijk is van groots belang om uw patiënten in een fijne omgeving te verwelkomen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de wensen van onze klanten zijn wat betreft bedrijfsinrichting. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken wijzen wij u één aanspreekpunt toe om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen.

Na het bezoeken van uw pand en kennis gemaakt te hebben bespreken wij al uw wensen. Zo kunt u uit bepaalde stijlen, kleuren, materialen en tal van andere belangrijke punten kiezen. Aan de hand van uw wensen beginnen wij dan met het tekenen van het eerste ontwerp. Wanneer alles volledig naar wens is beginnen wij met de grote verbouwing en kunnen ons daarna klaarmaken voor de grote opening van uw nieuwe tandartspraktijk! Bedrijfsinrichting is onze specialisme en helpen u dan ook graag verder!

Kantoren

Om uw werknemers en klanten te ontvangen in een representatief pand is een goede bedrijfsinrichting van groots belang. Vele bedrijven gingen u voor en zijn zeer tevreden met hun nieuwe inrichting. Onze aanpak leidt tot goede samenwerkingen. Zo kunnen wij zonder problemen te werk gaan en uw wensen zo goed mogelijk te laten vervullen.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.