Site Loader

Over ons

Een prachtig stukje België op misschien wel het gezelligste plein van Nederland, de Beestenmarkt. Voor jouw dagelijks portie gezelligheid kun je bij ons Belgisch biercafé genieten van de lekkerste dranken en gerechten en kun je genieten van de leuke sfeer samen met jouw vrienden of familie! Ook voor een gezellig feestje kun je bij ons terecht en helpen wij jou met het verzorgen van alle hapjes en drankjes. Het is vanzelfsprekend dat je je verjaardag of diplomering uitbundig wilt vieren en er een onvergetelijk feest van wilt maken!

Menukaart

Met 15 verschillende Belgische bieren op de tap waarvan er een aantal regelmatig wisselen, bieden wij als Belgisch biercafé ruime keuze uit de lekkerste smaken. Ook kun je de lekkerste bieren op de fles delen met je vrienden en kun je samen je ervaringen delen! Ben je niet helemaal thuis in de Belgische bieren, geen probleem! Wij informeren je graag over de vele verschillende smaken en geven je advies! Daarnaast kun je bij ons ook terecht om lekker te lunchen bij ons op het terras of in het café of kun je er eens even lekker tussenuit en kan je bij ons genieten van de lekkerste dinergerechten. Bezig met je studie of werk en wil je eens in een andere werkomgeving zijn, kom gerust langs! We reserveren een rustig plekje waar je optimaal kunt leren of vergaderen!

Service

Als Belgisch biercafé in Delft weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten. Uiteraard doen wij ons uiterste best om het voor iedereen naar zijn of haar wens te maken en er een gezellig moment van te maken! Is iets niet volledig naar wens, trek dan even aan de bel!

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen!