Site Loader

Over ons biercafé

Als Belgisch biercafé in Delft hebben wij de allerlekkerste bieren op de tap en op de fles. Met 15 verschillende bieren op de tap waarvan er 4 regelmatig wisselen bieden wij ruime keuze uit de lekkerste en bitterste bieren. Ook onze bieren op de fles die van onze zuiderburen zijn kun je delen met je vrienden of familie en geniet je er samen van op ons terras of binnen in ons biercafé. We informeren je graag over al onze mogelijkheden wat betreft bier en adviseren je graag als je niet helemaal thuis bent in het Belgisch bier.

Kom gezellig langs!

In ons biercafé kun je niet alleen terecht om de lekkerste Belgische bieren te proeven, maar kun je ook genieten van de lekkerste lunch en diner gerechten en ben je welkom om lekker te borrelen bij ons op het terras of binnen. Ons ruime aanbod aan gerechten zorgt voor genoeg gezonde variatie en geeft je de mogelijkheid om nieuwe gerechten uit te proberen!

Voor een gezellig feestje draaien wij als biercafé onze handen niet voor om. We begrijpen dat je je verjaardag of bijvoorbeeld diplomering uitbundig en buitenshuis wilt vieren. We heten je van harte welkom en ontzorgen je van de gehele catering zodat jij kan genieten samen met je vrienden en familie. Ook kun je bij ons studeren of werken. Zoek een rustig plekje uit waar je kunt vergaderen terwijl je door ons wordt geserveerd.

Uiteraard streven we elke dag opnieuw naar een gezellige sfeer die wij goed weten te realiseren door onze gastvrije aanpak en werken samen met onze gasten aan een onvergetelijke ervaring bij ons in het biercafé.

Contact

Mocht je willen reserveren voor een plekje in ons biercafé of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan!