Site Loader

Beveiligingscamera’s voor boeren

Als boer of staleigenaar wil je er zeker van zijn dat jouw vee of andere inhoud veilig tussen de muren staat. Echter wordt het voor criminelen steeds populairder om bij stallen in te breken en hier het nodige te stelen. Daarom plaatsen wij camera’s in stallen om te voorkomen dat er geen bewijsmateriaal is bij bijvoorbeeld diefstal. Door uitsluitend te werken met topkwaliteit systemen weten wij boeren en staleigenaren altijd te voorzien van een stukje zekerheid dat hen kan helpen wanneer zij slachtoffer zijn van een inbraak. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn een meedenkend partner die jouw wensen centraal zet.

Camera in je stal

Om optimale service te verlenen maken wij enkel gebruik van Europees goedgekeurde apparatuur om te voorkomen dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal. Wij willen boeren maximale bescherming om controle te houden over hun vee, stallen, gebouwen en tal van meer belangrijke dingen.

Wij bieden al onze klanten die kiezen voor een camera in hun stal de mogelijkheid om in termijnen te betalen, zo houd je je vinger aan de pols. Wij regelen alles met de klant, dus er komen geen derde partijen bij kijken. Mochten onze klanten niet meer kunnen voldoen aan de termijnbetalingen zoeken we samen naar passende oplossingen om de samenwerking alsnog voort te kunnen zetten. In het ergste geval behouden wij ons het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen.

Service en kwaliteit

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze klanten de beste service kunnen bieden. Zowel wij als onze klanten stellen het op prijs om goed contact te behouden zodat we snel kunnen inspelen op onverwachte verrassingen. Mocht je een camera in je stal willen plaatsen of heb je vragen aan ons, neem dan gerust contact op! Onze specialisten helpen je graag verder en adviseren je over de mogelijkheden.