Site Loader

Over ons bedrijf

Steeds meer supermarkteigenaren kiezen ervoor om camera’s in hun supermarkt te plaatsen vanwege het toenemend aantal incidenten zoals geweld of diefstallen. We merken dat de markt waarin wij ons bevinden de laatste jaren op de kop staat omdat vrijwel elke supermarktmanager het nut van beveiligingscamera’s inziet. Middels onze succesvolle, maar bovenal flexibele aanpak weten wij tal van klanten te ontzorgen met het ophangen van camera’s in supermarkten en werken samen met winkelketens als de Jumbo en de Plus. Wij zijn trots op al onze samenwerkingen en kunnen niet wachten om uw supermarkt te voorzien van extra ogen.

Ons verhaal

Waar het voor ons allemaal meer dan 20 jaar geleden begon zijn wij nu uitgegroeid tot een succesvol bedrijf die tal van bedrijven helpt met het leveren en installeren van camera’s in supermarkten. Onze klantvriendelijke aanpak en topkwaliteit systemen leidt tot veel vertrouwen bij onze klanten wat zorgt voor langdurige samenwerkingen. Zo maken wij enkel gebruik van Europees goedgekeurde apparatuur zodat wij voorkomen  dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal en kunnen dan ook camera’s in supermarkten zonder enig probleem installeren, waar we ook maar willen. Daarnaast staan de wensen van onze klanten hoog in het vaandel en bieden hun het advies dat zij nodig hebben om een veiligere supermarkt te realiseren.

Service

Ervaring leert ons hoe wij het beste te werk kunnen gaan en weten op deze manier dan ook al onze klanten te voorzien van de service die zij verdienen. We komen graag met je in contact om eens kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken wat betreft camera’s in supermarkten.

Contact

Mocht je camera’s in de supermarkt nodig hebben of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.