Site Loader

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het repareren en onderhouden van scheepsvaartvoertuigen. Met meer dan 25 jaar ervaring behoren wij tot Europa’s meet toonaangevende duikbedrijven. We voeren duikwerkzaamheden uit waarbij je kunt denken aan onderwaterlassen voor de scheepsindustrie. Wij hebben experts rondlopen die ook gespecialiseerd zijn in het lassen van verschillende objecten onder water. We kunnen ook offshore lassen waarbij het schip op een platform komt te staan. Heb je meer informatie nodig? Lees dan het artikel hieronder verder. Is dit niet genoeg dan raden we je aan om naar onze website te gaan en daar de ontbrekende informatie te vinden.

Voor wie is onderwaterlassen interessant.

Onderwaterlassen is alleen nodig wanneer je voertuigen of objecten gebruikt die constant in het water liggen. Deze voertuigen of objecten kunnen wel is schade oplopen en dan hebben ze onderhoud nodig. Als jij een van deze personen bent die deze objecten heeft dan is onderwaterlassen voor jou wellicht interessant. Om de onderhoud te monitoren kunnen we anodes plaatsten die doorgeven en welke staat het schip zich verkeerd. Met elke vorm van onderwaterlassen kunnen wij je van dienst zijn en zorgen vanaf voorbereiding tot uitvoering voor jouw schip. Vertel onze experts wat jij gedaan wil hebben en dan zullen zij je een advies op maat geven met een bijbehorende plan van aanpak.

 

Hoe werkt het?

Er zijn diverse processen die gebruikt kunnen worden tijdens het onderwaterlassen. Hoe ze dit doen wordt door onze experts plaatselijk en handmatig uitgevoerd. Er wordt bijvoorbeeld gelast met elektrodes die volledig waterbestendig zijn. Een alternatief kan zijn wrijvingslassen. Het i volledig afhankelijk van de situatie en de staat waarin het schip zich in verkeerd. Om gegarandeerd kwaliteit te leveren zullen we ook altijd met jou het vooronderzoek doornemen en vanuit daar besluiten welke werkzaamheden kunnen worden toegepast. Interesse? Neem dan snel contact met ons op