Site Loader

Wij hebben als bedrijf veel verschillende zorgoplossingen. Zo hebben we zorgoplossingen op het gebied van alarmering en monitoring, echter ook op het gebied van communicatie. Met de huidige uitdagingen in de zorg, is communicatie een grote noodzaak op de veiligheid in jouw zorgorganisatie optimaal te houden. Op het gebied van communicatie bieden wij de meest moderne verpleegoproepsysteem, hét communicatiesysteem van de toekomst. Lees er meer over in dit artikel.

Verpleegoproep-en communicatiesystemen

Onze zorgoplossing op het gebied van communicatie word door al meer dan honderd zorgorganisaties door heel Nederland gebruikt. Dit heeft natuurlijk een reden. Het verpleegoproepsysteem helpt bij het verbeteren van de kwaliteit, veiligheid en communicatie tussen zorgvragers en zorgverleners. Vaak is deze zorgoplossing daarom ook een basis waar wij samen met jouw organisatie op kunnen uitbreiden. Met een goed werkend communicatiesysteem is het eenvoudig voor ons andere processen te integreren. Een voorbeeld hiervan is, dat er met aangesloten sensoren een oproep kan worden gecreëerd. Dus bij patiënten die meer valgevaar hebben is dit heel handig.

Hoe het systeem werkt

Het zorgoproepsysteem of zusteroproepsysteem zorgt dat een cliënt, patiënt, of bewoner met één druk op de knop een melding kan sturen naar de juiste zorgverlener. Maar de oplossing kan nog veel meer. Er zijn verschillende modules en knoppen. Elke knop is voor een andere vraag. Op deze manier weet de zorgverlener, waar de melding over gaat, als deze ontvangen wordt. Denk bijvoorbeeld aan een toiletbezoek, of een voeding verzoek. Op deze manier kan de zorgverlener de urgentie van een melding begrijpen. Het systeem is eenvoudig te besturen via een mobiele app. De mobiel is eenvoudig bij de zorgverlener te dragen, dus erg efficiënt.

Ons eigen softwaresysteem

Met ons eigen softwareplatform is het mogelijk flexibel te zijn voor de vraag van onze klanten. Het is mogelijk om meerdere apparaten en systemen te integreren waardoor er een alles in één oplossing kan worden opgeleverd. Door de expertise kunnen wij een oplossing op maat leveren

Wil u meer informatie over de zorgoplossing van ons mooie bedrijf? Neem dan contact met ons op.