Site Loader

Over ons

Met onze jarenlange ervaring zijn wij als expediteur in Rotterdam niet meer weg te denken in de logistieke keten. Wij ontzorgen onze klanten al meer dan 85 jaar met het importeren en exporteren van hun goederen. Via ons grote netwerk zijn wij in staat om via 60 directe aanloophavens ruim 700 bestemmingen te bedienen. Met de stijgende vraag naar onze diensten zijn wij een welvarend familiebedrijf geworden waar klanten op ons kunnen vertrouwen. Wij zijn specialist in veel verschillende soorten diensten en staan altijd klaar om het transport van uw goederen uit handen te nemen.

Douanezaken

Sinds onze beginjaren houden wij ons als expediteur in Rotterdam veelal bezig met het verzorgen van alle papieren die onze klanten nodig hebben om hun ladingen te importeren of exporteren. Omdat wij een vertrouwelijke band met de douane hebben weten op te bouwen zijn wij in 2010 AEO-gecertificeerd.

Expediteur in Rotterdam

Vanwege onze effici├źnte aanpak maken onze klanten graag gebruik van onze diensten. Wanneer bedrijven voor Groupage kiezen hebben zij de keus om hun lading bij ons in de haven te leveren of om het door ons op te laten halen wanneer het een grote partij betreft. Wanneer de lading bij ons aankomt krijgt het een plek, overeenkomend met de eindbestemming, toegewezen. Voordat de lading de boot opgaat controleren wij welke lading bij elkaar mag. Niet alle lading mag namelijk bij elkaar. Ook diensten zoals lucht en zeevracht, opslag en distributie en geconditioneerd vervoer zijn een aantal diensten die wij verzorgen.

Service

Ervaring leert ons dat klantcontact voor zowel ons als de klant enorm belangrijk is. Het kan wel eens voorkomen dat onze klanten de verkeerde maten van de lading doorsturen. Dit kan problemen veroorzaken. Daarom nemen wij graag direct contact met u op zodat wij naar een juiste oplossing kunnen zoeken.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.