Site Loader

Over ons

Ben jij verantwoordelijk gesteld als ceremoniemeester of als organisator voor een groot feest? Wij helpen je graag verder met onze feestlocatie in Krimpenerwaard waar wij 2 prachtige zalen hebben waar je welkom bent voor trouwfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea en nog veel meer! Daarnaast ontzorgen we je van de gehele catering zodat jij kunt genieten van het feest dat jij georganiseerd hebt. Door de enorme groei van afgelopen jaren waren wij in staat om te blijven investeren in de nieuwste en modernste apparatuur waardoor wij goede samenwerkingen kunnen realiseren en aan alle wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Feestlocatie in Krimpenerwaard

Door middel van 2 prachtige, sfeervolle zalen weten we je geheel te ontzorgen van de leukste feestlocaties in Krimpenerwaard. In de ene zaal is ruimte voor maximaal 220 personen en in de andere zaal 75 personen. Zo kun je feesten met een grote groep mensen of kun je met een kleinere groep lekker lunchen, brunches of dergelijke.

Met onze jarenlange ervaring mag je eten van de beste kwaliteit en service van de bovenste plank verwachten. Onze feestlocatie is makkelijk toegankelijk en ligt mooi gelegen. Ook kun je lekker bij ons op het terras komen zitten.

Service

Ervaring leert ons hoe wij onze gasten het beste kunnen verwennen en hoe wij de mooiste feesten weten te organiseren. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het zeer op prijs om goed contact te behouden. Tijdens alle voorbereidingen wordt je voortdurend op de hoogte gehouden waardoor je de vinger aan de pols blijft houden. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het rijtje en weten ons keer op keer te overtreffen in zowel service als in de catering.

Contact

Mocht je een feestlocatie in Krimpenerwaard nodig hebben of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.