Site Loader

Het funderingsherstel proces bestaat uit meerdere stappen die gevolgd worden. De eerste stap is om het gebouw grondig te onderzoeken op mankementen en onstabiele plekken. Daarna word er een analyse gemaakt van de huidige situatie van het gebouw. Deze zal dan besproken worden met de klant. Hierin zijn een advies op maat en een financieel overzicht de meest belangrijke punten om te bespreken.

Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden om de fundering te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan heien, boren, betonwerk, drukpers, casing draaipalen en stalen buispalen. Het verschilt per situatie welke techniek het beste gebruikt kan worden. Maar dit zal het team meenemen in het advies rapport. Zodra er akkoord is gegeven op de funderingsherstel werkzaamheden kan het team aan de slag gaan.

Funderingsherstel expert

Dus als je op zoek bent naar een bedrijf dat funderingsherstel werkzaamheden uitvoert dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in fundering werkzaamheden hebben we door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan. We hebben onze certificaten behaald, zodat we veilig en verantwoord te werk kunnen gaan.

Wij bieden een totaalpakket aan funderingsherstel aan omdat wij snappen dat het een ingewikkeld proces is dat je het liefst bij één en hetzelfde bedrijf laat uitvoeren. Als je een beter idee wilt krijgen van wat je van ons kan verwachten dan kan je op onze website foto’s vinden van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd.

Contact opnemen over funderingsherstel

Als je vragen hebt over funderingsherstel dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je advies op maat evenals een beter inzicht in het financiële plaatje dat er bij komt kijken.