Site Loader

Over ons bedrijf

Met meer dan 14 jaar ervaring zijn wij een zeer gewaardeerd elektricien in Roosendaal en ontzorgen de elektro-installatie van tal van (nieuwbouw) woningen. Onze elektriciens beheren hun vakgebied als geen ander en weten zichzelf keer op keer te overtreffen in resultaten. Wij ontzorgen woningeigenaren van zowel kleine als zeer grote installaties, waarbij soms meerdere collega’s nodig zijn. Uiteraard is het van belang om een goede installatie te hebben, om later geen problemen te ervaren met de elektriciteit. We ontzorgen je graag en gooien onze kennis en expertise in de strijd om jou te voorzien van elektriciteit.

Wat voor installaties voeren wij uit?

Hoewel we nog steeds veel aanvraag krijgen van al bestaande woningen, krijgen wij ook veel aanvraag vanuit de nieuwbouw. Als bedrijf groeien wij hard in zowel installaties als in personeel wat ervoor zorgt dat wij de mooiste projecten kunnen draaien. Wij verzorgen de gehele installatie van tal van woningen en zorgen voor uitstekend resultaat. We zijn niet alleen een elektricien in Roosendaal, we zijn ook jouw persoonlijke meedenkend partner dat samen op zoek gaat naar passende oplossingen die voldoen aan jouw doeleinden.

Onze service

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij als elektricien uit Roosendaal te werk moeten gaan en hierbij optimaal resultaat kunnen behalen voor onze klanten. Door een meedenkend partner te zijn sluiten wij onze werkzaamheden aan op de wensen van de klant. Daarnaast zetten wij onze flexibiliteit op een goede manier in waardoor de klanttevredenheid van onze klanten constant hoog blijft. We zien uit naar een succesvolle samenwerking waarbij jouw wensen centraal staan.

Neem contact met ons op

Zoek je naar een elektricien uit Roosendaal die de gehele installatie van jouw woning of pand verzorgt? Neem dan contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.