Site Loader

Over ons café

Wij zijn bij uitstek het meest gezellige restaurant in Delft waar je van harte welkom bent voor je dagelijkse portie gezelligheid samen met je vrienden en familie, of alleen wanneer je aan het studeren of werken bent. Je kunt gerust een plekje op ons terras nemen of bij ons binnen in het restaurant in Delft en wordt ontzorgd van de gehele catering door onze gastheren en vrouwen! Door onze efficiënte en gastvrije aanpak weten wij al jarenlang gasten te voorzien van de lekkerste dranken en gerechten en blijven ons keer op keer overtreffen in zowel service als in voedsel.

Onze keuze is reuze

Met 15 verschillende Belgische bieren op de tap kun je bij ons terecht voor een prachtige bierervaring. Daarnaast hebben wij ook heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden en familie! Niet helemaal thuis in het Belgische bier? Geen probleem, we informeren je graag over alle mogelijkheden en smaken. Uiteraard kun je ook gezellig langskomen om te lunchen, borrelen of te dineren. We nodigen je uit om met al je vrienden en familie te genieten van het onvergetelijke moment dat we jou gaan geven en zien je graag binnenkort bij ons op het terras of bij ons in het restaurant in Delft!

Service en contact

Sinds onze beginjaren streven wij naar topkwaliteit service en weten dit goed te realiseren door naar de wensen van onze gasten te luisteren. Ons restaurant in Delft denkt graag met je mee en ontzorgt je van de gehele catering. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen we het erg op prijs om goed contact te behouden. Mocht je willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en op een gastvrije manier kunnen helpen!