Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 1976 zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaak voor tal van bedrijven binnen Nederland. Door de enorme groei in klanten, de verandering van de markt en de enorme opkomst van kantoorpanden vroegen onze klanten meer van ons. Naast onze schoonmaakdiensten zijn wij gespecialiseerd glazenwasser in Westland dat zich richt op de schoonmaak van de ruiten van de grootste en kleinste bedrijfspanden binnen Nederland. Middels onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak weten wij succesvolle samenwerkingen te realiseren en ons klantbestand groots uit te breiden. Als glazenwasser in Westland weten wij maar al te goed dat jij geen tot weinig tijd hebt om de schoonmaak van jouw ruiten zelf aan te pakken, we komen daarom graag met je in contact om de meest relevante en voordeligste mogelijkheden te bespreken.

Glazenwasser in Westland

Door de jaren heen hebben wij als glazenwasser in Westland flink geïnvesteerd in de nieuwste en beste apparatuur, machines en werktechnieken waardoor wij nu in staat zijn om veel bedrijven te ontzorgen van deze noodzakelijke klus. Zo besteden wij veel aandacht aan gezonde producten en een ergonomische werkwijze waardoor wij ons resultaat kunnen optimaliseren.

Omdat wij ook veel op hoogte werken maken wij gebruik van veel veiligheidsmiddelen waardoor wij onze veiligheid zekeren. Als betrouwbaar partner weten wij maar al te goed hoe wij op de wensen van onze klanten kunnen inspelen en weten dan ook altijd een klantvriendelijke aanpak te realiseren.

Service

Als glazenwasser in Westland vinden wij het erg fijn om vooraf alles geregeld te hebben, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan waardoor we een prettige samenwerkingen in stand houden. Heb je een glazenwasser in Westland nodig of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.