Site Loader

Over ons

Als expediteur in Rotterdam zijn wij niet meer weg te denken als logistiek partner voor tal van bedrijven. Waar het voor ons allemaal begon met het verzamelen van lading voor New York zijn wij nu uitgegroeid tot een welvarend bedrijf met diverse diensten waar onze klanten graag gebruik van maken. Sinds 1934 ontzorgen wij onze klanten met Groupage. Onze aanpak bleek zeer succesvol te zijn wat zich resulteert in lange klantrelaties en veel tevredenheid. Vanwege onze jarenlange ervaring vertrouwen onze klanten onze dienstverlening toe en durven hun logistieke werkzaamheden volledig uit handen te geven.

Groupage

Omdat wij door de jaren heen een groot netwerk van havens hebben weten op te bouwen zijn wij in staat om via 60 directe aanloophavens ruim 700 bestemmingen aan te leveren. Door het samenvoegen van kleinere lading weten wij volle containers over de hele wereld te vervoeren. Hoewel Groupage misschien wel ons meest gebruikte dienst is, zijn wij ook gespecialiseerd in veel andere diensten. Zo zijn wij in staat om u geheel te ontzorgen van het transporteren van uw lading.

Wanneer onze klanten voor onze Groupage dienst kiezen hebben zij de mogelijkheid om hun lading bij ons in de loods aan te leveren of kiezen zij ervoor om hun lading, wanneer het een grote partij betreft, op te laten halen op locatie. Wanneer de lading is goedgekeurd krijgt het een plek overeenkomend met de eindbestemming toegewezen. Voordat wij gaan laden bepalen wij welke lading bij elkaar mag, aangezien niet alle soorten lading bij elkaar in 1 container mogen.

Vinger aan de pols

Helaas komt het wel eens voor dat onze klanten de verkeerde maten van hun lading doorgeven. Dit kan problemen veroorzaken, vooral met Groupage. In dat geval nemen wij graag telefonisch contact met u op en overleggen wij wat de vervolgstappen zijn. Onze klanten worden over het gehele proces op de hoogte gehouden van de situatie, zo voorkomen wij mogelijke miscommunicaties of ongeregeldheden.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.