Site Loader

Over ons

Al jarenlang zijn wij verantwoordelijk voor het verzorgen van de catering op veel verschillende evenementen. Een koffie bar huren kan bij ons gemakkelijk en helpen je graag verder! Wij zijn specialist op het gebied van koffie, thee en smoothies en weten mensen te verwennen met de lekkerste smaken die er zijn! Ons jonge team is zeer gemotiveerd en waardoor wij in relatief korte tijd op de meest grote, leukste en bijzonderste evenementen mogen staan. Omdat wij kwaliteit machines, koffie, thee en smoothies hebben overtreffen wij onszelf keer op keer en weten veel mensen nieuwe smaken te laten ontdekken en hun te informeren over deze smaken.

Geschiedenis

Het begon voor ons allemaal in 2005 waarin Moniek Smit en Wassili Magendans hun eigen bedrijf oprichtte met betrekking tot het leveren van koffie, thee en smoothies op locaties waar dat gewenst was. Al snel groeide zij uit door heel Nederland. In 2013 nam Christian het over van Moniek Smit om het bedrijf nog meer te doen groeien. Na al die jaren hebben zij een succesvol bedrijf weten op te zetten waarin het mogelijk is om een koffie bar te huren, ons in te huren voor evenementen en vele andere mogelijkheden.

Service

Ervaring leidt tot veel kennis van de markt en de wensen van onze klanten. Wij weten als geen ander hoe wij te werk moeten gaan om optimaal resultaat te bieden en mensen te voorzien van koffie, thee en smoothies. Een koffie bar huren is bij ons zeer gemakkelijk te regelen en helpen u dan ook graag verder. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen vinden zowel wij als de klant het zeer belangrijk om goed contact te behouden. Het naleven van de wensen van onze klanten staat bij ons op nummer 1 in het rijtje.

Contact

Mocht je een koffie bar willen huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!