Site Loader
overleg moffeloven

Ben jij met je bedrijf actief in de metaalbewerkingssector? Dan kan het voorkomen dat je op zoek bent naar een moffeloven. Moffelovens zijn sinds de ontdekking haast ondenkbaar. Ze worden namelijk gebruikt voor het uitharden of verharden van materialen. De afgelopen jaren zijn wij intensief aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een oven die voor een lange tijd meegaat en die daarnaast de best denkbare prestaties kan leveren. Na veel verschillende prototypen en veel testen is dit ons gelukt. Benieuwd naar onze oven? Lees dan snel verder en krijg antwoord op alle vragen die zich nu in je hoofd bevinden.

 

Wat is moffelen?

Voor de mensen die niet weten wat moffelen is hebben we een korte uitleg. Deze is als volgt: Moffelen is het uitharden of verharden van materialen onder zeer hoge temperaturen. Hierbij moet je denken aan temperaturen boven de 500 graden Celsius. Mede hierdoor is het mogelijk om diverse natlakken en poederlakken gereed te maken voor het volgende onderdeel van het productieproces.

 

Onze oven

Onze moffeloven is allereerst zeer duurzaam, hierdoor draag je automatisch bij aan een beter milieu en bespaar je kosten. Ons product kan op maat worden gemaakt en kan daardoor voor ieder gewenst product en proces in gebruik worden genomen. De oven dient vanzelfsprekend ook op temperatuur te komen. Dit is mogelijk met diverse bronnen. Denk hierbij aan gas, elektrisch en op diesel. Mede hierdoor kan de temperatuur van 500 graden met gemak worden bereikt.

 

Geïnteresseerd

Heb jij interesse in onze oven? Dat is erg fijn om te horen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en berekeningen te maken. Op deze manier hopen wij binnen afzienbare tijd onze moffeloven bij jouw bedrijf te installeren. Graag tot snel!