Site Loader

Op en overslag is een belangrijk onderdeel van het transport proces. Misschien ligt het heel erg voor de hand, maar veel mensen denken niet meteen aan op en overslag werkzaamheden bij het woord transport. Laten we deze twee termen eerst even doornemen voordat we verder gaan. Opslag is een begrip dat bij de meeste mensen wel bekend is. Dit is het opslaan van goederen of objecten op een locatie, meestal een loods of magazijn.

Overslag aan de andere kant is het verplaatsen van goederen of objecten van het ene naar het andere vervoersmiddel. Denk bijvoorbeeld aan een container die van een boot op een vrachtwagen wordt gehesen.

Op en overslag specialist

Dus als je op zoek bent naar een op en overslag expert dan kan je terecht bij ons. Wij hebben ruim 90 jaar ervaring in de speciaal vervoer sector. Door de jaren heen hebben we enorm veel kennis en expertise opgedaan dat we toepassen op onze werkzaamheden.

Daarnaast is veiligheid een enorm belangrijk aspect. Zo moeten onze chauffeurs en andere medewerkers bepaalde certificaten hebben behaald en zich houden aan de geldende wet- en regelgeving.

Naast op en overslag bieden wij ook andere transport diensten aan om een zo compleet mogelijk transport proces voor de klant aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan open transport, exceptioneel transport, huiftransport en autolaadkranen.

Contact opnemen over op en overslag

Als je vragen hebt over op en overslag dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Verder kan je er ook voor kiezen om een offerte aan te vragen. Zo krijg je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht voor de bijbehorende transport werkzaamheden.