Site Loader

Over ons

Als orthopedisch schoenmaker helpen wij onze klanten met het tegengaan en voorkomen van pijn aan de voeten. Pijn aan de voeten komt door een te krappe schoen en gaat erg irriteren bij een flinke wandeltocht of het lange staan. Om dit te voorkomen maken wij opmaat gemaakte schoenen voor onze klanten. Slechts een kleine aanpassing kan voldoende zijn om van de pijn af te komen. Door de marktontwikkelingen op de voet te hebben gevolgd weten wij als geen ander hoe wij moeten inspelen op de enorme vraag naar onze producten en diensten. Wij zijn een succesvol bedrijf geworden door te voldoen aan de wensen van de klant.

Onze geschiedenis

In de begintijd van ons bedrijf was er nog geen verschil tussen een linker- en rechterschoen. Johannes Matthias merkte in 1827 dat mensen na enkele dagen hun schoenen weggooide omdat zij al snel pijn kregen aan hun voeten. Twee generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel. Dit door de explosieve opkomst van confectieschoenen.

In 1927, tijdens ons 100-jarig bestaan hebben wij het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Ook hebben wij 24 paar schoenen opmaat mogen maken voor koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana. De prins vond zelfs zijn laatste rustplaats met onze opmaat gemaakte schoenen aan zijn voeten.

Vele jaren later hielpen de kinderen van Wilbert hun vader, die orthopedisch schoenmaker was, in de zaak. Nu zij volwassen genoeg zijn hebben wij het bedrijf overgenomen. De 2 zusjes houden zich bezig met administratieve doeleinden en hun broer Christiaan is orthopedisch schoenmaker.

Service

Ervaring leert ons dat zowel wij als de klant het zeer belangrijk vind om goed klantcontact te behouden. Dit voorkomt eventuele miscommunicaties en zorgt ervoor dat wij u zo gemakkelijk mogelijk kunnen helpen.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze producten of diensten, of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel mogelijk te woord kunnen staan.