Site Loader

Ben je op zoek naar goede gehoorbescherming? Dan kunnen otoplastieken helpen om harde geluiden van machines, of van klappen van een hamer op metaal dempen. Door het dragen van goede gehoorbeschermers zorg je goed voor je oren, en voorkom je gehoorschade. De gehoorschade die je oploopt door niet te werken met veiligheidsbescherming is niet te verhalen op je werkgever.

De perfecte bescherming voor je oren.

Otoplastieken zijn de beste beschermers van je oren. Dit omdat ze speciaal aangemeten worden voor je oren. Hierdoor valt de bescherming precies in de gehoorgang. Het aanmeten van otoplastieken gebeurt door experts, die komen op afspraak op de zaak, of je kunt naar speciaal geselecteerde plekken waar opgemeten wordt. Juist door het op maat maken van de gehoorbescherming past deze perfect in je oren, waardoor de meeste geluiden gedempt zullen worden. Daarnaast zitten de otoplastieken beter dan normale gehoorbescherming door de perfecte pasvorm heb je minder last van de dopjes.

Daarnaast zijn otoplastieken zo gemaakt dat je wel normaal kunt praten met collega’s. Iets wat een stuk meer efficiëntie geeft. Je hoeft niet elke keer je dopjes in en uit te doen en het overleggen wordt een stuk eenvoudiger.

Veiligheid staat voorop

Bescherming van vitale delen van het lichaam is van belang om zo lang mogelijk te kunnen werken, en hiernaast te zorgen voor een veilige werkomgeving. Werk altijd met bescherming om te voorkomen dat je gewond raakt en de rest van je leven last hebt van oren, ogen of andere ledematen. Door het gebruik van veiligheidsbrillen en gehoorberschermers weet je zeker dat hier geen schade aangericht kan worden.

Daarnaast zijn deze beschermers vaak verplicht op bouwplaatsen en in industriële hallen waar grote machines staan en veel geluid wordt geproduceerd. Door het gebruik van gehoorbescherming zorg je dat je trommelvliezen in takt blijven en niet kunnen scheuren. Een scheur in je trommelvlies kan namelijk leiden tot verlies van het gehoor. Iets wat je niemand gunt natuurlijk. Gebruik daarom altijd otoplastieken.