Site Loader

Over ons

Sinds de beginjaren van ons bedrijf zijn wij verantwoordelijk voor het verzorgen van rijlessen in Alphen aan den Rijn waarbij we onze leerlingen klaarstomen voor het praktijkrijexamen. Onze aanpak blijkt zeer succesvol te zijn wat blijkt uit het hoge slagingspercentage dat wij en onze leerlingen behalen. Onze zelf opgeleide instructeurs houden van vernieuwing en gaan graag mee met de nieuwste ontwikkelingen en les technieken waardoor wij de kwaliteit van onze rijlessen in Alphen aan den Rijn blijven ontwikkelen. Door onze ervaring zijn wij erg flexibel inzetbaar waardoor wij goed aan de wensen van onze leerlingen kunnen voldoen.

Lespakketten

Onze rijlessen in Alphen aan den Rijn worden op verschillende manieren georganiseerd. We raden je aan om eerst een intakerijles te nemen waarbij 1 van onze ervaren instructeurs een inschatting maakt van jouw kwaliteiten en dus hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig gaat hebben om met genoeg kennis en ervaring te starten met jouw examen!

Daarnaast bieden wij ook spoedcursussen aan waarin we je in maximaal 15 weken volledig klaarmaken om deel te kunnen nemen aan een examen. Omdat wij altijd geïnvesteerd hebben in verschillende auto’s is er altijd een gepaste auto waar jij in kan rijden!

Wij leiden onze instructeurs op om rijlessen in Alphen aan den Rijn te kunnen geven aan mensen met autisme, faalangst, ADHD en andere verwante problemen. Zo bieden wij iedereen de mogelijkheid om aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze leerlingen het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Mocht dit helaas wel het geval zijn overleggen we graag samen wat de juiste oplossing is om de schade van het probleem te minimaliseren.

Contact

Mocht je je willen aanmelden voor onze rijlessen in Alphen aan den Rijn kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen en waar nodig advies op afstand kunnen geven!