Site Loader

Over ons

Sinds 1958 helpt onze rijschool in Alphen aan den Rijn leerlingen met het behalen van hun rijexamen door controle en kennis te geven over het voortuig waarin zij rijden waardoor zij met genoeg kennis en ervaring zelfstandig de weg op kunnen. Omdat wij onze instructeurs zelf opleiden en oefenen om leerlingen te begeleiden met autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen weten wij een hoog slagingspercentage te behouden. Omdat wij altijd hebben geïnvesteerd in onze eigen service en auto’s weten wij jouw wensen goed te vervullen en zorgen ervoor dat er altijd een geschikte auto is waarin jij kan lessen.

Les mogelijkheden

Wanneer je wilt rijlessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn raden we je aan om van tevoren een intakerijles te nemen waarin 1 van onze ervaren instructeurs jouw skills beoordeeld en een inschatting kan maken van het aantal rijlessen dat jij ongeveer nodig hebt om aan je examen te kunnen beginnen!

Naast onze ‘normale’ rijlessen kun je bij ons ook kiezen voor een spoedcursus. Deze kan je in verschillende aantal weken afronden en volg je een intensief traject waarin je op korte termijn leert hoe jij je voertuig succesvol onder controle kunt hebben. Ook bieden we je de mogelijkheid om een DUO-opleiding te volgen waarin je samen met een vriend of vriendin gaat lessen wat het nóg leuker maakt!

Service

Als rijschool in Alphen aan den Rijn weten wij maar al te goed wat de wensen van onze leerlingen zijn. Door onze kennis en ervaring zijn wij zeer flexibel wat ertoe leidt dat wij altijd aan deze wensen kunnen voldoen. Goed contact tussen de rijschool en leerlingen is dan van groots belang.

Contact

Mocht je willen lessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs en waar nodig advies kunnen geven!