Site Loader

In de scheepvaart industrie heb je benzinemotoren en scheepsdieselmotoren. In eerste instantie zou je misschien denken aan een lichtere en krachtigere benzinemotor. Maar, voor de veiligheid zijn scheepsdieselmotoren een betere keuze. Benzine is namelijk een licht ontvlambare brandstof. Daardoor is de ontbrandingstemperatuur voor benzine veel lager dan die van diesel. Daarnaast is de betrouwbaarheid van een dieselmotor ook beter.

Scheepsdieselmotoren kopen

Dus als je op zoek bent naar scheepsdieselmotoren dan helpen wij je graag. Onze expertise in het leveren en plaatsen van de dieselmotoren wordt uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Zij zijn gediplomeerd en werken al jarenlang in deze industrie. Je kan bij ons terecht met allerlei verschillende soorten dieselmotoren. Voorbeelden zijn Mitsubishi, Scania, Volvo Penta en nog veel meer. Wij maken gebruik van specialistische gereedschappen die nodig zijn om de werkzaamheden te kunnen verrichten. Zo kunnen we je volledig ontzorgen in het inbouw proces.

Onze diensten bestaan uit de aanschaf, inbouw, onderhoud en reparatie van scheepsdieselmotoren. Dat is wel zo makkelijk zodat je alle werkzaamheden bij één en hetzelfde bedrijf kan laten uitvoeren. Ook zijn wij ervan overtuigd dat het beter is om te voorkomen dan genezen.

Door regelmatig onderhoud te plegen willen wij er voor zorgen dat grote reparaties uit zullen blijven. Verder kan je op deze manier de levensduur van de scheepsdieselmotoren verlengen. Wij hebben een enorm aanbod aan onderdelen op voorraad wat ervoor zorgt dat eventuele reparaties meteen kunnen worden uitgevoerd.

Scheep dieselmotoren info

Als je interesse hebt in het aanschaffen van scheepsdieselmotoren, of een van onze andere diensten, dan kan je voor vragen en meer informatie contact met ons opnemen. Je kan ons telefonisch 24/7 bereiken want wij begrijpen dat sommige zaken niet kunnen wachten. Ook kan je er voor kiezen om een email te sturen of het contact formulier in te vullen. Dan proberen we zo snel mogelijk antwoord te geven. Onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website.