Site Loader

Over ons

In 1976 begon ons schoonmaakbedrijf met kleine klusjes bij veel diverse bedrijven. Onze aanpak bleek succesvol te zijn en heeft zijn vruchten afgeworpen. Met ruim 45 jaar ervaring in het verzorgen van het complete schoonmaakproces van bedrijven weten wij veel vertrouwen te winnen bij onze klanten. Dit zorgt voor lange samenwerkingen en veel tevredenheid bij onze klanten. Wij begrijpen dat u geen tot weinig tijd heeft om, naast het runnen van uw bedrijf, uw pand schoon te maken. Echter is het zeer belangrijk om een schone en gezonde werkomgeving te creëren voor uw medewerkers en uw klanten in een representatief pand te verwelkomen.

Diensten

Naast het onderhouden van uw kantoor houden wij ons als schoonmaakbedrijf ook bezig met andere diensten wat betreft schoonmaken. Zo is vloerreiniging een veel voorkomende dienst waarbij wij onze klanten ontzorgen van het schoonmaken van hun vloer in het kantoorpand, of de enorme loods vloeren in bijvoorbeeld magazijnen. Met onze schrob- zuigmachine kunnen wij op zeer efficiënte maar snelle wijze grotere oppervlaktes schoonmaken. Onze eenschijfsschrobmachine, ook wel boenmachine genoemd nemen wij alle kleine hoekjes mee en zorgen voor optimaal resultaat in uw kantoor of winkel.

Naast het reinigen van uw vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van tapijt. Deze dienst is voor ons zeer succesvol door het optimale eindresultaat. Ook leggen wij tapijttegels.

Een andere dienst waarmee ons schoonmaakbedrijf klanten ontzorgt is glasbewassing. Vanwege onze professionele schoonmaakartikelen en machines zijn wij in staat om blijvende strepen te voorkomen en de glans op uw ruiten te behouden.

Service

Ervaring leert ons dat zowel onze klanten als wij het belangrijk vinden om goed klantcontact te behouden. Zo voorkomen wij eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden en kunnen wij zonder enige problemen beginnen of voortzetten met het schoonmaken van uw pand.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.