Site Loader

Over ons

Al sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van een topassortiment van Sigma coatings. Onze hoogwaardige producten zijn erg populair onder de schippers en bieden optimale beschermingen tegen beschadigingen voor zowel boven als onder water. Uiteraard is het van belang dat de topkwaliteit in de praktijk goed uit de verf komt. Hier hebben de producten van Sigma coatings zichzelf vaak bewezen. Om optimaal resultaat te blijven bieden blijven wij veranderingen toepassen aan de producten.

Service

Om de beste resultaten te blijven behalen is het van belang om ons te blijven ontwikkelen in zowel service als onze Sigma coatings producten. Ervaring leert dat wij, maar ook onze klanten het erg op prijs stellen om bij eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden een zo makkelijk maar goed mogelijke oplossing te vinden samen met de klant. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, we streven naar een vlekkeloze samenwerkingen waarbij er geen hinder ontstaat.

Leveringen

U heeft de mogelijkheid om de Sigma coatings op te halen of te laten bezorgen op een gewenst (wal)adres. Wanneer u ervoor kiest om de producten zelf bij ons op te halen spreken we een gewenste datum en tijdstip af. Onze medewerkers gaan direct voor u aan de slag om de bestelde producten in orde te maken. Ook zorgen zij ervoor dat het klaar staat wanneer u aankomt, zodat er geen lange wachttijden ontstaan!

Ook heeft u de mogelijkheid om uw producten op een gewenst adres te laten leveren. Wanneer wij uw bestelling ontvangen verwerken wij deze direct en sturen dit zo snel mogelijk op met een pakketdienst. Aan de hand van de bestelde artikelen zijn er verschillende levertijden, de gemiddelde levertijd is 2-3 dagen.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Sigma coatings of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.