Site Loader

Over ons bedrijf

Al sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en leveren van de beste kwaliteit verven. Sigma verf kopen is een effectieve keuze waarbij het gewenste resultaat optimaal is. Tal van klanten gingen je voor en hebben er een tevreden ervaring aan overgehouden. Middels ons enorme assortiment aan verschillende verven is er altijd een perfecte verf voor jouw doeleinden en zijn jouw mee denkend partner. We adviseren je graag over alle verven en denken met je mee wanneer je voor lastige keuzes staat of vragen hebt. Al onze verven zijn zowel voor maritieme als voor vele andere doeleinden geschikt waardoor ze breed inzetbaar zijn. Dit maakt het voor schippers en voor mensen die het ergens anders voor gebruiken optimaal.

Sigma verf kopen

Wanneer onze klanten ervoor kiezen om Sigma verf te kopen, gebruiken zij dit vooral voor maritieme doeleinden. De verven zijn optimaal van toepassing wanneer je het wilt inzetten voor bescherming tegen externe factoren voor jouw boot. Het beschermt tegen enorme regen, wind of het onder water leven. Zo zorgen de verven ervoor dat jouw boot beschermd blijft en hebben wij weer een tevreden klant.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om Sigma verf te kopen heb je twee verschillende mogelijkheden in verzending. Je kunt ervoor kiezen om de verven zelf op te halen. Vooraf maak je een afspraak met ons en kom je op de afgesproken datum en tijd en zorgen wij ervoor dat jouw gehele bestelling klaar staat bij de balie. Zo voorkomen wij wachtrijen en kun jij snel aan de slag met het verven van jouw boot. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen door een pakketdienst. Zij leveren het binnen 2-3 dagen (afhankelijk van de bestelde kleuren) op een gewenst (wal)adres.

Contact

Wil je Sigma verf kopen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.