Site Loader

Over ons bedrijf

Met tal van jaren achter ons zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van interieurontwerpen voor bedrijven en zijn mee denkend partner op het gebied van interieur voor kantoren en tandartspraktijken. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak waarin de wensen van onze klanten centraal staan en waar wij mee denken in oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat we middels onze aanpak, mooie en succesvolle samenwerkingen realiseren en bedrijven op een efficiënte manier ontzorgen van een interieurontwerp. We komen graag met je in contact om kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen houden we je, wanneer wij een interieurontwerp voor jouw bedrijf maken, constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo houdt je de vinger aan de pols en is de kans op problemen minimaal. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over de prijzen en krijg je één contact persoon aangewezen waar je voortdurend mee in contact staat.

Wanneer wij beginnen met de oriëntatiefase lopen we een rondje door het pand en brainstormen over mogelijke ideeën. Hierna beginnen wij met de ontwerpfase, hierin maken we het interieurontwerp voor jouw bedrijf. Als klap op de vuurpijl realiseren wij dit idee ook en beginnen dan met de verbouwing. We werken op een snelle, maar uitstekende manier naar het leukste moment van het project, de overhandiging van de sleutel.

Service

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een interieurontwerp voor jouw bedrijf kunnen maken dat het meeste aansluit bij jouw wensen. Wij zijn jouw mee denkend partner en zorgen ervoor dat jouw wensen terugkomen in het interieurontwerp. Geïnteresseerd in een interieurontwerp voor jouw bedrijf of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.