Site Loader

Stalen buispalen worden vaak gebruikt voor funderingswerkzaamheden omdat het gewicht van het materiaal lichter is als je het bijvoorbeeld vergelijkt met betonpalen. Daardoor is het makkelijker te tillen en aan te brengen. Dit leid dan weer tot een lager trillingsniveau wat beter is voor omliggende gebouwen. Verder is het zo dat de stalen buispalen in verschillende stukken vervoerd worden. Op locatie kunnen ze dan aan elkaar gelast worden. Hierdoor kunnen ook in smalle of krappe ruimtes de werkzaamheden gewoon uitgevoerd worden.

Stalen buispalen expert

Dus als je op zoek bent naar een stalen buispalen expert voor fundering werkzaamheden dan kan je bij ons terecht. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met funderingstechnieken en werkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij dan ook enorm veel kennis en expertise opgedaan dat we toepassen op de werkzaamheden die we uitvoeren.

Er zijn een aantal belangrijke normen die vooruitstrevend zijn voor ons bedrijf. Dit zijn maatwerkoplossingen, een persoonlijke aanpak, veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij een persoonlijk en volledig funderingspakket aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Wat betreft de veiligheid houden wij ons aan de wet en regelgeving. Verder vinden wij het enorm belangrijk dat onze werknemers de juiste kennis hebben. Daarom hebben zij de juiste certificaten behaald. Ook ons bedrijf is VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat we verantwoord en veilig te werk gaan. Zo’n certificering krijg je alleen wanneer je kan aantonen dat je daadwerkelijk veilig te werk gaat.

Contact opnemen over stalen buispalen

Als je vragen hebt over stalen buispalen dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegeven zijn te vinden op de website. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Hierin krijg je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht van de werkzaamheden.