Site Loader

Bij ons kunt u een steam ven silencer design op maat laten maken. Een steam ven silencer is een industriële geluiddemper. Op een industriële werkplaat kunnen er gas openingen zijn. Deze kunnen een grote geluidsproductie hebben. Deze geluidsproductie is gevaarlijk voor iedereen in de omgeving. Het is daarom belangrijk dat het geluid naar een veilig niveau wordt terug gehaald. Om dit te realiseren kunt u bij ons een silencer laten maken. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de steam vent silencer.

Ventilatieopeningen

Ventilatieopeningen ontstaan op zware industrie terreinen. Deze openingen kunnen veel lawaai maken. Dit is een veel voorkomende probleem. Met een steam ven silencer design kunt u naar een stillere industriële werkomgeving werken. Een opening kan wel tot 150 tot 160 decibel produceren. Dit kan zorgen voor permanenten gehoorschade en geluidsoverlast.

Wettelijke eisen

Voor industrieterreinen zijn er eisen gesteld aan het produceren van geluid, om te voorkomen dat er overlast of gevaar ontstaat voor omwonende. De eisen kunnen per regio verschillen. Door een silencer op maat te laten maken kunt u het geluid verminderen naar uw wens. Zo kan er voor elke ventilatieopening een effectief design komen.

Hoe het werkt

Om de juiste design voor uw werkplaats te ontwikkelen moeten we de wettelijk eisen voor uw regio zoeken. Na het in kaart brengen van de voorwaarden en criteria zullen we komen meten. Op de werkplaats zullen wij verschillende factoren meten voor het inzetten van de geluiddemper. De ventilatieopening wordt gemeten en het geluid. Met onze nauwkeurige apparatuur hebben wij exacte metingen voor het ontwerp. Na het meten wordt het design in een computerprogramma ontworpen.

Door onze lange ervaring op het gebied van ventilatiedemper kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit. We zijn daarom ook er trots om te kunnen zeggen dat wij de grootste zijn op dit gebied. Wil u meer informatie over onze steam vent silencers? Neem contact met ons op.