Site Loader

Ben jij op zoek naar een winkel waar je terecht kunt voor al jouw technische spullen? Bij de technische groothandel kun je altijd terecht en vind je altijd wat je zoekt. Wij hebben jaren lange ervaring en zijn gespecialiseerd in allerlei infrastructuur producten voor de telecom- en data netwerk, zowel particulier als zakelijk. Binnen deze takken hebben wij een breed assortiment van topkwaliteit. Onze voorraad is altijd tip top in orde en je hoeft dus nooit te verwachten dat een product niet te verkrijgen is. Mocht het toch voorkomen dat een product niet aanwezig is dan kunnen wij deze altijd bestellen en wordt deze de volgende dag geleverd.

Ons brede assortiment

Omdat wij een technische groothandel zijn, neemt dit enkele voordelen met zich mee voor klanten. Het grootste voordeel is dat je bij onze winkel een zeer breed en divers assortiment hebt om uit te kiezen. Ons assortiment is onderverdeeld in 3 categorie├źn: kabels, netwerk en glasvezel. In iedere categorie hebben wij tientallen verschillende producten.

Kom langs in de winkel of bestel online

Onze producten zijn zowel beschikbaar in de fysieke winkel als op de website van de technische groothandel. In onze winkel en in de webshop kun je vrijblijvend gebruik maken van de kennis en expertise van ons personeel. Ons personeel heeft jaren ervaring en weten precies wat er nodig is om jou optimaal te helpen.

Wanneer je bij ons online een bestelling plaatst zullen wij er alles aan doen om het product zo snel mogelijk te versturen naar het post depot. Wij hanteren het streven van voor 16:00 besteld, is morgen in huis. Kun je er online toch niet uitkomen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de winkel. Vaak kunnen onze werknemers ook via de telefoon goed inschatten wat de situatie is en wat je nodig hebt. Hopelijk tot snel in onze winkel of op de website.

 

 

kabel techniek