Site Loader

Over ons bedrijf

Ben je druk met je onderneming en wil je een grotere partij aan producten inkopen en deze importeren of exporteren? Twijfel niet en maak gebruik van FCL (Full Container Load). Sinds de enorme groei in online webwinkels en de handel in Nederland überhaupt, vroegen onze klanten meer van ons. Sinds onze beginjaren hielden wij ons vooral bezig met Groupage. Echter zijn wij nu uitgebreid naar veel meer diensten waarvan FCL misschien wel de meest gebruikte is. Met een enorm groot netwerk aan havens zijn wij in staat om over de hele wereld te leveren waar klanten dan ook graag gebruik van maken.

Transport met FCL

De meest eenvoudige, maar efficiënte manier is het vervoeren van je goederen door middel van FCL. Wij hebben jarenlange ervaring in onze markt en blinken boven veel concurrenten uit door onze zeer klantvriendelijke en slimme werkmethode waardoor wij veel succesvolle en langdurige relaties weten op te bouwen.

Wanneer onze klanten ervoor kiezen om hun producten door ons te laten vervoeren met FCL ontzorgen wij ze vanaf het eerste moment van het gehele logistieke proces. Tijdens dit proces houden wij je voortdurend op de hoogte om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Ons familiebedrijf is al ruim 85 jaar een onmisbare schakel in ieders logistieke keten en weten via 60 directe aanloophavens ruim 700 bestemmingen te bedienen.

Service en contact

We ontzorgen je graag van het gehele logistieke proces voor jouw bedrijf door middel van FCL en zien uit naar een mooie samenwerking. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het rijtje en weten dit goed te realiseren middels onze flexibele werkwijze. Mocht je gebruik willen maken van FCL of heb je verdere vragen en/of opmerking? Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.