Site Loader

Met een glasvezel converter kun je makkelijk een conversie maken tussen verschillende signalen. Zo kun je van twisted pair ethernet naar fiber internet schakelen binnen een korte tijd. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. Denk aan een stukje gemak en efficiëntie. Doordat je weinig tijd kwijt bent aan het overschakelen van internet, kun je deze tijd beter gebruiken voor iets anders. Er zit een SFP module in dat ervoor zorgt dat je systeem niet meer gevoelig is voor storingen. Storingen zijn nogal vervelend en komen regelmatig voor, maar gelukkig kan de glasvezel converter daarbij helpen. Er kunnen met deze gadget ook grotere afstanden worden overbrugd. Dit maakt de converter helemaal compleet.

De converters kunnen zowel het media type en de snelheid van het internet overschakelen. Gelukkig zijn er meerdere soorten converters te verkrijgen. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een gadget te vinden.

Hoeveel kosten glasvezel converters?

De kosten van een glasvezel converter zijn moeilijk te achterhalen. het is namelijk verschillend aan de situatie, wat het gaat kosten. De meeste apparaten zullen tussen de 20 euro en de 60 euro kosten. Dit is niet duur voor de problemen die het allemaal kan oplossen. Het is de investering binnen een korte tijd al waard en houdt je zaken op orde. De meeste ondernemers kunnen dit makkelijk betalen. Zelfs voor de particulier is het goed te doen. Er zijn echter wel een aantal uitschieters in de prijzen. Glasvezel converters kunnen ook boven de 100 euro kosten. Dit zijn speciale uitvoeringen met meerdere functies. Er is zelfs een converter dat ongeveer 800 euro kost. Deze heeft dan wel 20 aansluitingen, dat gelijk staat aan 20 losse converters. 20 losse apparaten kosten ook snel rond de 800 euro en ziet er een stuk minder netjes uit. Dit grote blok met 20 aansluitingen kan ervoor zorgen dat de serverruimte er een stuk georganiseerder uit komt te zien.