Site Loader

Zorgorganisaties hebben een flinke uitdaging met een tekort aan personeel en een toename in het aantal zorgvragers. Het verbeteren van de zorgprocessen is essentieel om de veiligheid en de kwaliteit van de zorg optimaal te houden. Een zorgcoach helpt jouw organisatie bij het verbeteren van de zorgprocessen. In dit artikel zullen wij je meer vertellen over de onze zorgcoaches n wat zij kunnen betekenen voor jouw organisatie.

Begeleiding op maat

Als u heeft gekozen om de zorgprocessen in jouw organisatie te verbeteren, sluit er een zorgcoach aan. De professional helpt u adviseren over bepaalde processen en management uitdagingen. De zorgconsult heeft veel ervaring op het gebied van zorgvraag en over de installatie technologie dit wij toepassen. Door de kennis over twee specialistische vlakken, vormt de persoon een brug tussen jouw organisatie en onze partij.  Jij en de werknemers zullen door het proces heen worden begeleid. Dit houd in dat er nauw samen wordt gewerkt om de veranderingen toe te passen, maar ook om jouw organisatie met deze veranderingen goed te laten werken.

Hoe het project verloopt

Zoals hierboven is beschreven sluit er aan het begin van de samenwerking al een coach aan. Zo wordt de professional het aanspreekpunt voor jouw zorgorganisatie. Dus na het aansluiten wordt er samen met jouw de situatie en zorgprocessen bekeken. We bekijken de uitdagingen en pijnpunten, zodat wij deze kunnen tackelen met onze medische technologie. De bestaande processen zullen in het ontwerp wordt opgenomen, zodat er één geïntegreerd systeem ontstaat. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en efficiënt. Na de goedkeuring van het voorstel gaat ons project team aan de slag. Als alles is geïnstalleerd en volledig werkt, gaan onze coaches met u aan de slag. Het personeel krijgt een uitgebreid uitleg en hulp, om de nieuwe processen op de juiste manier te gebruiken. Wij zorgen samen dat uw organisatie goed wordt ingewerkt.

Dus wij kunnen pas vertrekken als wij zeker zijn dat alles soepel verloopt binnen jouw zorgorganisatie. Wil u meer informatie over het traject? Neem dan contact met ons op.