Site Loader

Zorginnovatie wordt een steeds belangrijker thema in de maatschappij. Dit komt door de ontwikkelingen, zoals de vergrijzing en het tekort aan personeel in de zorg. Om zorgorganisaties te ondersteunen bij deze uitdagingen kunnen wij zorgtechnologie toepassen. Met deze toepassingen kan de druk in de zorg worden verlicht door bepaalde zorgprocessen efficiënter in te richten of door processen te automatiseren, maar dat laatste vinden een hoop mensen nog een eng idee. In dit artikel vertellen wij meer over de ontwikkelingen op het gebied van medische technologie en maken wij duidelijk waarom u geen zorgen hoeft te maken over het toepassen van computers. Lees snel verder.

Wat zorginnovatie is

Zorginnovatie is eigenlijk niks anders dan digitale transformatie van de zorg. Dit is helemaal niet gek of eng. Het houd in dat bepaalde zorgprocessen van zorgverleners worden verlicht door het gebruiken van digitalisering. Een voorbeeld hiervan is een communicatiesysteem dat wordt geoptimaliseerd, vanwege bepaalde beperkingen. Hoe wij kijken naar digitalisering in de zorg is dat het altijd draait om balans. Als de druk van de zorgverleners te hoog is kan deze in balans worden gebracht met zorgtechnologie. De besluitvormer zal altijd de zorgverlener zijn. Dus geen paniek over robots. Het voordeel van het gebruiken van nieuwe apparatuur is dat deze soms opvallende patronen kan signaleren bij patiënten, cliënten of bewoners die een zorgverlener kan missen. Dus de technologie zorgt dus niet alleen voor balans, maar kan ook de veiligheid en kwaliteit verbeteren.

Onze oplossing

Wij zijn ontwikkelaar van een merkonafhankelijke softwareplatform. Dit is een innovatieve totaaloplossing dat verschillende zorgprocessen aan elkaar kan verbinden. Door alles vanuit één plek te besturen heeft u controle en overzicht, dit geen rust op de werkvloer. Met dit systeem kunt u gemakkelijk en snel bij de juiste data van uw zorgvragers. Om onze samenwerking een succes te maken gebruiken wij een zorgcoach, deze begeleid uw organisatie tijdens de veranderingen, zodat u de technologie succesvol kan gebruiken.

 

Wil u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.